Patty Brard ‘ervaringsdeskundige’ bij Vliegende Hollanders

SBS6 heeft de jury voor Vliegende Hollanders: Sterren Springen van de Schans bekendgemaakt. Patty Brard is één van de drie juryleden die de BN’ers op hun sprong zal beoordelen. Een briljante keuze, want Patty weet natuurlijk als geen ander hoe het is om voor het oog van de camera ongelukkig ten val te komen.

Patty Brard wordt bijgestaan door Peter van Hal en Marc Nölke. Hal is bekend als skispringcommentator op Eurosport. Peter geniet veel ervaring, want hij is drievoudig Nederlands kampioen skispringen en daarnaast de eerste Nederlander ooit op een WK skispringen. Nölke is voormalig skischansspringer en tegenwoordig coach.

De jury gaat de deelnemende BN’ers met name op de techniek en de landing beoordelen. Morgen vertrekken de drie juryleden naar wintersportoord Hinterzarten voor de opnames. Gerard Joling en Tess Milne presenteren.

Het is nog maar de vraag hoeveel BN’ers er uiteindelijk gaan springen. Na Dean Saunders was ook Sita Vermeulen ongelukkig ten val gekomen. Wellicht moet Patty genoodzaakt zelf nog de schans af?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>