SBS’ Vliegende Hollanders voor half miljoen verzekerd

Slecht nieuws en goed nieuws voor de Vliegende Hollanders, die 22 februari gaan skischansspringen op SBS6. Het slechte nieuws is dat de mogelijkheid bestaat dat een BN’er te pletter valt. Het goede nieuws is dat de nabestaanden van de BN’er in geval van overlijden 500.000 euro krijgen, zo weet Party te melden. Dat is natuurlijk een hele geruststelling.

Om het risico te spreiden zijn ook de twee ‘reservekandidaten’, Robin Zijlstra en de Belgische Nicolas Liébart aan het sterrenspringteam toegevoegd. In totaal zullen 17 Vliegende Hollanders en 1 Vliegende Belg de sprong gaan wagen. Verzekerd en al.

De makers van de show hebben voor elke kandidaat een aanvullende verzekering met optimale dekking afgesloten. Dean Saunders en Sita Vermeulen, die tijdens de training al ongelukkig ten val kwamen, hebben hier al gebruik van gemaakt. Het ongeluk viel mee waardoor beide BN’ers door kunnen gaan met het programma.

Het deelnemersveld bestaat uit Koert-Jan de Bruijn, Shary-An, Dean Saunders, Bibi (Oh oh Cherso), Geert Hoes, Emile Ratelband, Sita Vermeulen, Jodi Bernal, Chimène van Oosterhout, Lange Frans, Kelly van der Veer, Ingrid Jansen, Robert Schoemacher, rapper Keizer, John de Wolf, Robin Zijlstra en Nicolas Liébart.

Gerard Joling en Tess Milne presenteren, onder andere Patty Brard zit in de jury. Het aantal kijkcijfers is helaas niet verzekerd voor een half miljoen, maar ongetwijfeld zal de eerste aflevering veel publiek (lees: ramptoeristen) trekken.

Zie ook:
- Patty Brard ‘ervaringsdeskundige’ bij Vliegende Hollanders
- Eerste ‘Vliegende Hollander’ gevallen: Dean Saunders gewond 

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SBS’ Vliegende Hollanders voor half miljoen verzekerd

 1. origineel zeg!

  SBS6 heeft weer een ‘nieuw’ programma bedacht: Nederland Muziekland. Het muziekprogramma zou worden gepresenteerd door Nick Nielsen.

    /   Reply  / 
 2. gtstfites

  Nou zeg lekker tekst: als ze komen te overlijden/

    /   Reply  / 
 3. Brian

  Het is niet nieuw bedacht, maar het maakt zijn comeback bij SBS6

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>