SBS zet soap Andy van der Meyde achter Sterren Springen

Het heeft even geduurd, maar de docusoap rondom Andy van der Meyde en zijn vriendin Melisa zit er nu toch echt aan te komen. Vanaf februari is Andy & Melisa te zien op de zaterdagavond, pal achter succesnummer Sterren Springen op Zaterdag. SBS 6 maakt meteen meer bekend over de programmering voor 2014: de zender komt met vier Nederlandse avonden.

De programmering van SBS 6 leunt nu nog voor een groot gedeelte op buitenlandse aankoop, zoals blockbuster films en Amerikaanse series. Daar kun je op zich prima mee scoren, maar het geeft weinig smoel aan je zender. Vanaf 2014 probeert de zender dat dus om te buiten.

De trouwshow Het Geheim van een Goed Huwelijk, waarin twee wildvreemden elkaar het jawoord geven, komt op de maandag terecht. Daarna is het tweede seizoen Kleine Baby’s, Grote Zorg te zien, dat eerder op woensdag werd uitgezonden.

Op woensdagen zendt SBS 6 het tweede seizoen van Danni Lowinski uit, gevolgd door de ex-RTL-show Bonje met de Buren. De zaterdagen worden zoals gezegd gevuld met Sterren Springen en Andy & Melisa. In de schema’s duikt op zondag het Alberto Stegeman-programma Gestalkt op, net als Onopgeloste Zaken.

In de vooravond blijft SBS 6 voorlopig inzetten op Show Vandaag, gevolgd door het van Net 5-afkomstige scripted reality-format Dokters. Hart van Nederland, Utopia en een docusoap om 20.00 uur completeren de vooravond.

Zie ook:
- SBS 6 met real-life soap ‘trainer’ Andy van der Meyde
- ‘Andy van der Meyde in Sterren Springen op Zaterdag 2′
- Utopia vanaf januari in vooravond SBS 6
- John de Mol wil minstens half miljoen kijkers Utopia
- SBS 6 zet Patty en Jochem op Bonje met de Buren

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SBS zet soap Andy van der Meyde achter Sterren Springen

 1. M

  Dom om het zo te doen. Als.ze het zo zouden doen krijgen ze echt geheid meer kijkers: 17.00 HVNL 17.05 Show Vandaag 18.00 HVNL 18.20 Het Land in op (be)zoek naar de kijker 18.45 Real-life soap 19.15 HVNL 19.30 Utopia 20.00 Show me the money of Deal or no Deal Ma: Series alla Under the dome continueren Di: Bonje met de Buren en Andy van der Meijden, Wo Danni Lowinski en De Lijfshow, Do Nieuwe Misdaad verslaggever en De Smaakpolitie of een opsporings programma, Vr Bloed Zweet en tranen Za Kindershow, Sterren Springen en een nieuw programma, Zo Overtreders, Onopgeloste Zaken en Gestalkt

    /   Reply  / 
 2. k:Alex

  Geen ‘Wie trouwt mijn zoon’, die show hield vorig seizoen de maandag nog een beetje overeind ?
  En de ‘Showbizzquiz’ kan perfect “Sterren” Springen opvolgen.

  En die docu gaat keihard onderuit, ten eerste zit die man alleen maar op de bank en docu op zaterdag na een familie programma?

  Ze zijn echt dom bij SBS, daarmee houd je toch geen publiek vast, had dan iets van ‘Patty en Geer gaan stappen’ en zet ze ergens in een stad, komt vast iets leuks uit,
  of, de meest veilige keuze, gewoon een echte quiz.

    /   Reply  / 
 3. M

  Vergeet hierboven nog De Leukste Families. Had best potentie om te groeien en was nou echt een SBS6 programma. Variant zou nog kunnen zijn De Leukste Families op vakantie. Wie Trouwd mijn zoon mis ik in de programmering. Boeven uit bouw had ook nog mooi op de donderdagavond gekund. SBS6 moet echt stoppen met die series op dinsdag en donderdag en zo meer een identiteit aan de zender geven. Ook minderen met films.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>