Utopia duikt stevig onder het miljoen

Dat Utopia een keer onder het miljoen zou uitkomen, is geen verrassing. De kijkcijfers vertoonden een gestaag dalende trend waardoor het SBS-programma wel eens een keer 900 duizend nogwat kijkers zou kunnen trekken. Is niet erg, die score ligt nog altijd ver boven de doelstelling van John de Mol. “We geven het programma sowieso 3 maanden de kans. Als het begint met 1,5 miljoen kijkers en daarvan blijven er 800.000 over, dan ben ik heel tevreden”, zei hij eerder. Maar de terugloop gisteren was toch wel heel stevig.

Woensdag keken er namelijk 796 duizend kijkers naar Utopia. Dat is een stevige terugval. Tot op heden trok Utopia de meeste dagen tussen de 1 en 1,2 miljoen kijkers.

De rest van de avond trok SBS 6 846 duizend kijkers met Danni Lowinski, Stichting Kijkonderzoek telt 759 duizend kijkers bij Wat Ben Je Waard.

Zie ook:
- Nieuwe vooravond na 1 week: Utopia gamechanger SBS 6?
- Nieuwe vooravond na 1 week: Utopia gamechanger SBS 6?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Utopia duikt stevig onder het miljoen

 1. vinn

  Wat een verschil opeens, vind ik best gek.
  Ze moeten er wel echt voor gaan zorgen dat het minder lang achterloopt op tv.
  Gister bijv. de nominaties die dan bekend worden bij show laat. Er is iemand genomineerd die de tv kijkers niet eens kennen. Dat is gewoon gek en heel irritant. Vond het ook goed dat Bridget daar iets van zei

    /   Reply  / 
 2. Zayn

  Het wordt ook een beetje allemaal hetzelfde nu. Steeds gezeik en thats it

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>