SBS 6 met vijf Nederlandse avonden in april

Het Nederlands product staat weer hoog in het vaandel bij SBS 6. De zender heeft de afgelopen maanden vertrouwd op buitenlandse aankoop en films in de programmering. Maar vanaf april geeft SBS 6 weer vol gas met shows van eigen bodem. Er zijn maar liefst vijf Nederlandse avonden.

Op maandag komt SBS 6 met dramaserie Celblok H en documentairereeks Exotische Liefde. Op woensdag is de nieuwe serie Rechercheur Ria een combinatie met De Lijf Show. Op vrijdag is er eerst de docusoap van Andy van der Meyde en Melisa (opgevolgd door Yolanthe) en daarna Wie Trouwt Mijn Zoon.

In het weekend heeft de zender Sterren Springen op Zaterdag gevolgd door Het Kluizenspel met Marc-Klein Essink. De zondag bestaat uit Boeven uit de Bouw en Oplichters in het Buitenland.

Op dinsdag en donderdag vertrouwt SBS 6 op series als NCIS, The Mentalist en Castle.

Zie ook:
- Van Westerloo: Ik ben kop van Jut in strijd Talpa-Sanoma
- Remko van Westerloo bereidt amusement op vrijdag voor
- SBS 6 heeft nieuwe zenderbaas: René Oosterman

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “SBS 6 met vijf Nederlandse avonden in april

 1. Joost

  Goed bezig daar, hier moet toch het grote gedeelte van aanslaan. Mooi ook dat Exotische Liefde terugkeert, het eerste seizoen was briljant!

    /   Reply  / 
 2. Thijs

  Toch missen ze op bepaalde avonden een beetje de ‘sfeer’ van de avond. De vrijdagavond lijkt mij succesvoller op donderdag, gezien de populairiteit van Wie Trouwt Mijn Zoon. Rechercheur Ria en De Lijf Show lijken mij eerder leuke vrijdagavond familietelevisie. Celblok H lijkt me een potentiele topper, ik zit in elk geval klaar om deze serie te gaan volgen! Zou ook leuk zijn op zondag, maar wellicht wil men daar niet de concurrentie van ander drama (Divorce?) riskeren. Toch voelt Boeven uit de Bouw en Oplichters meer als doordeweekse kost dan Celblok H en exotische liefde.
  Ik ben benieuwd. Een van de grootste heikele punten van SBS is die voice-over. En dan vooral de overdreven manier van inspreken. Daar is de zender enkele jaren terug zo op afgerekend (het aftellen naar programma’s, storend inbreken om reclame te maken) Aan die stem kleeft nu gewoon een negatieve bijsmaak, want qua programma’s doet SBS het heel aardig tegenwoordig.

    /   Reply  / 
 3. Tim20 MJ

  Wanneer gaan ze de donderdagavond nou eens aanpakken? En de vooravond? Eén Utopia maakt nog geen zomer. Dokters en Show Vandaag scoren belabberd. In de schema’s van april is Dokters al weggehaald, maar wat er voor terugkomt is niet duidelijk. Om 20.00 uur blijven ze gewoon lekker Storage Wars uitzenden. Wie bedenkt dat? Maakt het John de Mol dan zo weinig uit of SBS 6 succesvol is of niet? Heeft ie alleen maar oog voor Utopia en kan die hele vooravond hem niets schelen? Het lijkt er wel op.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>