Koen Verweij eerste deelnemer Sterren Springen

SBS 6 brengt vandaag de eerste kandidaat voor Sterren Springen op Zaterdag naar buiten. Het gaat om schaatser Koen Verweij. Hij is één van de 16 bekende Nederlanders die van de duikplank gaat.

SBS 6 begint op 5 april aan het tweede seizoen, de zaterdag ervoor is al een compilatieshow te zien met de beste ‘plasjes’ uit Sterren Springen en buitenlandse versies.

Zie ook:
- SBS 6 met vijf Nederlandse avonden in april
- Marc van der Linden bedankt voor Sterren Springen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Koen Verweij eerste deelnemer Sterren Springen

  1. Roy

    Hij is een Olympier en gouden medaille winnaar. Waarom verlaagt hij zich tot een goedkope reality show als Sterren Springen. SS is mijn inziens een show voor B en C ‘sterren’ of ‘sterren’ die zichzelf weer willen laten zien om weer werk te boeken. Ik snap deze keuze niet. En als ik hem was zou ik mijn manager ontslaan, want dit kan niet anders dan pure chantage zijn. Ik kan het gewoon niet geloven dat iemand die net op de Olympische Spelen 3 medailles heeft gewonnen, dan 1 week later bekend maakt aan SS mee te doen. Ongelofelijk!!!

      /   Reply  / 
  2. RJ

    Helemaal mee eens Roy!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>