Andy van der Meyde: Hopelijk is het na 8 afleveringen over

“De KNVB zei tegen me: je moet kiezen, óf je wordt een bekend persoon in de voetbalwereld, óf een bekend persoon op televisie.” Andy van der Meyde kiest vooralsnog voor het laatste, vanavond is de eerste aflevering van de real-life soap Andy & Melisa op SBS 6 te zien. ” Je moet als trainer niet elke week met je kop op tv komen, dat snap ik wel. Maar dat trainerschap kan altijd nog, toch? Nu is dit leuk, maar wie weet kijkt er niemand, dan stort ik me over een jaar weer vol op de trainerscursus.” Eén ding is zeker: Met Andy & Melisa heeft SBS 6 wel twee types binnengehaald.

Dat is al duidelijk geworden in de aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs, waar het stel vorig jaar aan meedeed. Andy is liever lui dan moe, Melisa ziet het liefste dat haar vent wel actief is terwijl ze tegelijkertijd alles in eigen hand houdt. In vrijwel elk interview zeggen ze dat hun sterke band voortkomt uit het feit dat ze zulke goeie maatjes zijn, toch komt het meerdere keren per dag tot een clash. Typisch gevalletje: kunnen niet met elkaar èn niet zonder elkaar.

Ook over het toelaten van de camera’s in hun leven voor deze soap lijken de twee het niet eens te zijn. “Van mij hoefde die real-life soap niet zo”, zegt Andy in NRC Handelsblad. “Maar zij vond het wel een leuk idee.” Melisa: “Er kwamen door Andy’s biografie veel vragen over ons leven. Dus ik dacht: laten we dan maar alles blootgeven.”

En Andy zegt ook in het interview: “Hopelijk is het na deze acht afleveringen weer over.” Maar Melisa heeft eerder Pfaff’s-achtige visioenen. “Of er komen er 800, dat weet je nooit.”

SBS 6 heeft lange tijd gezocht naar een antwoord op het grote amusement op vrijdagavond. Dat hopen ze nu te hebben gevonden in de vorm van Andy & Melisa en Wie Trouwt Mijn Zoon. De soap hangt aan elkaar van veel reality maar nog meer testimonials. Dat haalt de vaart uit de eerste aflevering. Maar de momenten dat het vuur oplaait bij Andy & Melisa thuis, zit je toch met verwondering te kijken. Het maakt dat er vanavond toch heel wat mensen uit nieuwsgierigheid naar SBS 6 zappen.

Andy & Melisa, 20.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>