SBS 6 langer door met soap Andy & Melisa

Andy van der Meyde is voorlopig niet van de buis te slaan bij SBS 6. Vanavond is de real-life soap Andy & Melisa weer te zien bij de zender, waar de afgelopen weken steevast 500 duizend kijkers op afstemden. In de soap volgen we Andy die een huwelijksaanzoek voorbereid voor zijn vriendin Melisa. Dat aanzoek is er inmiddels gekomen en SBS 6 verlengt de soap nu, wie weet richting een huwelijk?

De opnames waren in elk geval al afgelopen, maar de oud-voetballer laat de camera’s nu toch weer toe in zijn leven. Overigens zijn Andy & Melisa vanaf volgende week ook te zien in Sterren Springen op Zaterdag.

De soap Andy & Melisa krijgt vanaf eind april versterking van de soap van Yolanthe Sneijder Cabau. De twee series vormen de vrijdagavond van SBS 6, en moeten het opnemen tegen Flikken Maastricht op Nederland 1 en de amusementsshows Het Zijn Net Mensen en Alles Mag op Vrijdag op RTL 4.

Andy & Melisa, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Andy van der Meyde: Hopelijk is het na 8 afleveringen over
- Yolanthe laat camera in leven toe voor SBS-soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>