SBS 6 warmt op voor tweede seizoen Sterren Springen

Het aftellen tot het tweede seizoen van Sterren Springen op Zaterdag is nu echt begonnen. Donderdag is het kandidatenveld gepresenteerd aan de pers en de buzz komt nu goed los, merk ik zo om mij heen. Met een cast bestaande uit verschillende leeftijden, lijven en types lijkt Sterren Springen 2 een succes te worden. SBS 6 begint alvast aan de voorpret met een anderhalf uur durend programma vol hoogtepunten uit het eerste seizoen en een voorstelrondje met de kandidaten van dit seizoen – met repetitiebeelden.

Het volledige kandidatenveld: Koen Verweij, Jeffrey Wammes, Dave Roelvink, Andy van der Meijde, Melisa Schaufeli, Nathalie Makoma, Anna Alicia Sklias, Britt Dekker, Femke Meines, Regilio Tuur, Dikke Dennis, Joey Spaan, Marijke Helwegen, Peter Jan Rens, Matsoe Matsoe en nu ook Lucia Rijker. SBS 6 heeft nog twee sterren klaargestoomd om in te kunnen vallen, mochten er mensen geblesseerd raken.

Sterren Springen: Nog een week, 20.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- Inge de Bruijn in jury Sterren Springen
- Gerard lobbyt voor Patricia in jury Sterren Springen
- Remko van Westerloo: Eindelijk rust bij SBS

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 warmt op voor tweede seizoen Sterren Springen

  1. Dennis

    Joey Spaan is toch Matsoe Matsoe of springt ie twee keer van de duikplank? :-)

      /   Reply  / 
  2. Dennis

    Matsoe Matsoe is toch Joey Spaan? of springt ie twee keer van de duikplank ? :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>