Yolanthe: Niets gescript in mijn soap

Yolanthe Sneijder-Cabau kennen we als voetbalvrouw, actrice, model, ontwerpster en zakenvrouw. Althans, we weten dat dit alles op haar cv staat. En via haar wekelijkse ‘personal note’ kun je daar deelgenoot van zijn. Maar wie Yolanthe ècht wil leren kennen (zo beweert ze zelf althans) doet er verstandig aan naar haar eigen soap te kijken.

SBS 6 is al geruime tijd bezig op de vrijdagavond met real-life soaps. Die van Andy van der Meijde wint langzaam maar zeker aan publiek en is zelfs met enige weken verlengd. Pal daarachter is vanaf vanavond Yolanthe te zien.

In Yolanthe draait het vooral om Yolanthe. Wesley zal misschien wel eens door het beeld lopen, maar de soap is geen document over hun leven samen. We krijgen dus vooral te zien waar Yo zich mee bezig houdt. Het zij in Turkije, Ibiza, Nederland of een ander land in de wereld.

”Er is niets gescript. Soms ben ik ziek, boos, zie ik er niet uit. Dan vraag ik aan mezelf: moet dit? En antwoord ik: Ja Yo, dit moet. Het zou heel makkelijk zijn om op die momenten te vragen de camera uit te zetten, dat zou niet eerlijk zijn”, vertelde ze gisteren nog in RTL Boulevard.

Yolanthe Sneijder-Cabau is zo’n bekendheid die in eigen land nooit echt een knaller van een succes zal hebben, maar iemand die over de grens furore maakt. En waar we dan als Hollanders trots op zijn, maar tegelijkertijd ook heel afgunstig over kunnen spreken. Die twee emoties zullen waarschijnlijk ook opgeroepen worden wanneer je naar de soap Yolanthe kijkt. Het geheel is minder authentiek dan bijvoorbeeld Andy & Melisa, maar zal zeker tot de verwondering spreken.

Yolanthe, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Yolanthe laat camera in leven toe voor SBS-soap
- SBS 6 langer door met soap Andy & Melisa
- SBS 6 blaast soap Patty Brard mogelijk nieuw leven in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>