SBS 6 versterkt vooravond met dating realityshow

SBS 6 gaat de gloednieuwe titel Is This Love? in zijn vooravond uitzenden. Dat verklapt John de Mol, die met Talpa het nieuwe reality-programma produceert. In Is This Love? nemen zes singles hun intrek in een villa volgehangen met camera’s, en daar gaan ze op zoek naar de liefde. Ze mogen potentiële partners overal vandaan halen, daten gebeurt in de villa.

Utopia is momenteel de grote trekker in de vooravond van SBS 6. Het is niet ondenkbaar dat Is This Love? pal achter Utopia komt – en dus de vroege editie van Shownieuws vervangt.

Zie ook:
- SBS 6 met 24/7 datingshow Is This Love?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>