Patty Brard ziet tv-pensioen naderen

Patty Brard is één van de best bekeken SBS-presentatoren met programma’s als Shownieuws en Bonje met de Buren. Toch ziet de diva haar werk voor de camera binnen enkele jaren eindigen. Patty denkt al voor de pensioengerechtigde leeftijd af te zwaaien.

Aan Vrouw van De Telegraaf vertelt ze: “Ik vind televisie maken nog steeds ontzettend leuk, maar ik hou er wel keihard rekening mee dat het binnenkort stopt. In Nederland zijn er maar weinig oudere presentatrices. Nu gaat het nog lekker, maar er komt natuurlijk een dag dat het is afgelopen.”

Het contract van de 60-jarige presentatrice loopt na dit tv-seizoen af. Wat Patty betreft komt er nog één verlenging. “Ik geef mezelf nog een jaar of twee, drie en dan is het klaar. En dan heb ik het nog lang volgehouden! Dan ben ik ook al 63, zeg… Dat mag ik nooit zeggen van de mensen om me heen.”

“Iedereen denkt maar dat ik nog volop meedraai”, vervolgt ze. Toch begint ze haar ouderdom te merken. “Waar ik vroeger met een kater opstond, denk ik nu dat ik overlijd de volgende dag. En dat vind ik zonde. Wil niet zeggen dat ik nooit meer party, hoor. Nog steeds als er een feestje is, ben ik de laatste die de deur uitgaat. Ik kan geen maat houden.”

Zie ook:
- Patty Brard tekent exclusief bij SBS 6
- Patty Brard werkt aan AbFab met Patricia Paay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>