Doek valt voor Net 5-serie Bagels & Bubbels

Net 5 gaat niet verder met Bagels en Bubbels, de dramaserie met hoofdrollen voor Bracha van Doesburgh en Egbert-Jan Weeber. De serie heeft niet goed genoeg gescoord om een vervolg te maken, vertelt zenderbaas Ana Henriques aan deze blog.

“Net 5 is altijd goed geweest in Nederlands drama, denk aan De Co-Assistent en Meiden van de Wit. Dat was voor mij een reden om Nederlands drama weer op onze kaart te zetten. Bagels en Bubbels en ook Dagboek van een Callgirl hebben twee keer het zenderaandeel gerealiseerd, daar zijn we blij mee. En daarom gaan we ook door met Nederlands drama.”

Tegelijkertijd speelt het kostenplaatje, want een eigen dramaproductie is kostbaar. “Sommige buitenlandse dramaseries scoren net zo goed, terwijl die ons veel minder kosten. Daarom moeten we goed overwegen of we wel een nieuw seizoen maken van een eigen dramaserie. Ze moeten de tien procent marktaandeel aantikken, en dat is bij Bagels & Bubbels niet gebeurd.”

Overigens introduceert Net 5 volgende week de nieuwe titel Meiden van de Herengracht, een Nederlandse bewerking van Lipstick Jungle. Hoofdrollen zijn hier weggelegd voor Kim Pieters, Sarah Chronis en Fockeline Ouwerkerk.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Doek valt voor Net 5-serie Bagels & Bubbels

 1. Janine

  Ik vindt het niet eerlijk kan dan niet op een andere zender worden uitgezonden.

    /   Reply  / 
 2. Els

  Ontzettend jammer. Ik vind hem minstens zo goed als Danni Lowinski. Geef de serie een pakkende naam en geef hem meer bekendheid. Dan scoort ie als een tierelier.
  Je moet de mensen wel attent maken dat er iets leuks op de zender is.

  Volgende keer beter.

  Groet Els, positief bedoeld

    /   Reply  / 
 3. sam

  echt jammer ik vind het een geweldig leuk programma

    /   Reply  / 
  1. Lindsey

   Ik ook! Zullen we eens samen alle afleveringen terugkijken? Drankje en hapje erbij, gezellig bij kaarslicht?

   xxx Lindsey

     /   Reply  / 
 4. bombarie

  Wordt er doodziek van dat je een serie volgt en dat die dan halverwege stopt, is de zoveelste keer al. Heb gewoon geen zin meer om aan een nieuwe serie te beginnen. Goeie tip maak serie’s van max 12 afleveringen met een eind aan het verhaal .
  Groet bombarie

    /   Reply  / 
 5. Eury

  Zo jammer! Bagles
  En bubbels was echt leuk! Grappig romanties net een beetje anders ik
  Bond het geweldig en zat echt te wachten op n vervolg!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>