SBS 6 met reality-serie K3: Ons Leven na de Finale

De meisjes van het nieuwe K3 hebben sinds gisteren een eigen reality-serie op de Belgische televisie. En SBS 6 gaat de serie K3: Ons Leven na de Finale vanaf eind februari op de zaterdag uitzenden. In de reeks volgt de camera Hanne, Klaasje en Marthe vanaf de eerste momenten als K3’tje: in één klap van gewoon meisje tot idool. “De persoonlijke backstage momenten geven een goede blik in het leven van nieuwe popsterren.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>