PowNed-stylist Koen in SBS-show Queens of the Jungle

Over twee weken begint Queens of the Jungle, het nieuwe SBS-programma waarin glamourpoezen proberen te overleven in de jungle. Uit een promo blijkt er een aantal bekenden mee te doen aan het programma. Het gaat om Koen van Dijk, bekend uit de PowNed-serie Niet Lullen Maar Poetsen en Chiel Harten, die een eigen reality-serie heeft bij OutTV.
Queens of the Jungle is een opvallende nieuwe titel bij SBS 6, gepresenteerd door Kay Nambiar. Acht kandidaten gaan ontdekken wat ‘puur natuur’ letterlijk betekent. Ze moeten samenwerken om uiteindelijk 100.000 euro te verdienen. Het type programma verwacht je eerder op RTL 5 dan SBS 6.

Bekijk de promo hier.

Zie ook:
- SBS 6 komt met Queens of the Jungle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>