Groepjes The Next Boy/Girl Band na vanavond compleet

girlbandNederland is bijna een nieuwe boy- en girlband rijker. Want SBS 6 is aanbeland bij de halve finale van The Next Boy/Girl Band. De coaches zijn met tientallen talenten aan de slag gegaan en per sekse is nu een groep van zes personen gevormd. Hartstikke leuk, maar in de halve finale valt bij elke groep nog één iemand af om uiteindelijk twee vijfmansformaties te vormen, die volgende week in de finale staan.

De afgelopen weken kon de kijker naamsuggesties insturen voor beide bands. In de halve finale worden de officiële bandnamen bekendgemaakt en brengen de boys en girls voor het eerst hun singles ten gehore. De band waarvan de single het beste door het Nederlands publiek wordt ontvangen, wordt in de live finale bekroond tot de enige échte winnaar. 8Ball Music is de platenmaatschappij achter de jongensgroep die wordt geformeerd onder leiding van Tony van de Berkt. John Ewbank, namens Universal Music, is in charge bij de girlband.

Vanavond kun je geen kandidaten weg stemmen, je moet er juist een sms’je tegenaangooien om jouw favoriet in het spel te houden. Want de strotjes met de meeste stemmen blijven in de race.

The Next Boy/Girl Band, 20.30 uur, SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Groepjes The Next Boy/Girl Band na vanavond compleet

 1. J

  @Herman
  Volgende week vallen er ook nog een jongen en een meisje af. De bands bestaan uit 4 leden.

    /   Reply  / 
 2. kim

  een jongens of meiden band bestaat meestal uit 5 leden.. dus jammer dat dit maar uit 4 bestaat.

    /   Reply  / 
 3. Beverley Arnoldussen

  Ik word niet vrolijk als ik luister naar de commentaar van presentatrice (Nicolette)- haar stem is zooo treurig. Niet alsof het hier allemaal over een droevig gebeurtenis gaat – een uitvaart of zo. Oh, jongens en meisjes, oh, wat erg jullie zitten in live show, oh, jemig, wie gaat winnen, oh, oh, oh.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>