Kay Nambiar: Contrast in Queens of the Jungle heel leuk


De komende weken kunnen we ons vergapen aan – en lachen om – acht reality-sterren die alle vorm van luxe opgeven, in de nieuwe SBS-show Queens of the Jungle. De kandidaten zijn erg gesteld op hun uiterlijke verzorging, luxe en comfort, wat in de jungle natuurlijk niet te vinden is. Volgens presentator Kay Nambiar levert het hilarische televisie op.

“Het zijn luxpaartjes die houden van champagne, gezichtsbruiner en een botoxje hier en daar. Nu zitten ze in de jungle en zijn ze ontdaan van alles. Dat contrast is heel leuk”, legt hij uit aan Televizier. Dat valt de acht natuurlijk zwaar. “Ze waren niet blij. Maar zelfs mensen die niet zo verwend zijn, zouden het moeilijk hebben in die extreme situatie. Als je ineens uit je comfortzone wordt getrokken, lopen de emoties hoog op. Het schoot alle kanten op. Van intens geluk, naar verdriet richting agressie.”

Aan het programma doen heel wat oude bekenden mee. Zo is de Rotterdamse stylist Koen van Dijk, bekend van Niet Lullen Maar Poetsen, van de partij. Net als April Jordan (Adam Zkt. Eva, Take Me Out en Xite) en Chiel Harten van OutTV.

Persoonlijk zou ik Queens of the Jungle eerder op RTL  verwachten, maar nu dus op SBS 6. Gemaakt door de mensen die ook Echte Meisjes in de Jungle afleverden, dus volgens mij zit het qua casting en reality wel snor.

Queens of the Jungle, 20:00 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>