Fajah Lourens aan de slag voor Net 5

Fajah Lourens keert terug op televisie. De voormalig GTST-actrice heeft met My Killer Body Motivation een gat in de markt gevonden en Net 5 speelt daar handig op in. Volgend jaar mei is ze te zien met My New Killerbody, waarin kijkers vlak voor de zomer nog even kunnen werken aan een strak lijf.

In het programma My New Killerbody begeleidt Fajah twee kandidaten (die elkaar goed kennen) om in een bepaalde periode te transformeren naar een killerbody. De kandidaten hebben geen extreem overgewicht, maar transformeren van een gemiddeld lichaam naar een killerbody.

De opnames vinden plaats van december tot en met april, in mei worden dan 4 afleveringen uitgezonden. Fajah werkt momenteel overigens aan een tweede boek met bruikbare recepten, om het killerbody-resultaat vast te houden.
.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>