Veronica begint aan tumultueus 23ste seizoen Top Gear

Veronica begint vanavond aan het 23ste seizoen van Top Gear. Precies, dat eerste seizoen zonder Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.  En dus het eerste seizoen van zes nieuwe mensen. Waarvan Chris Evans na één reeks alweer is opgestapt. Top Gear kreeg dan ook een golf van kritiek te verduren, los van de kijkcijfers. De Nederlandse kijker kan vanaf vanavond zien hoe terecht dat is. 

Het seizoen bevat zes afleveringen en wordt gehost door zes presentatoren: presentator Chris Evans, Friends-acteur Matt LeBlanc die onlangs bijtekende voor nog twee seizoenen van Top Gear, Formule1-commentator Eddie Jordan, coureur Sabine Schmitz, YouTube-er Chris Harris en journalist Rory Reid. De mysterieuze testcoureur The Stig is weer van de partij om allerlei auto’s te testen op het parcours.

Daarbij passeren opnieuw veel snelle bolides en bekende gasten het circuit. Zo zijn in de eerste aflevering Jesse Eisenberg en Gordon Ramsay te gast. Later in het seizoen komen onder anderen Damian Lewis, Kevin Hart, survivalexpert Bear Grylls en acteur Patrick Dempsey op bezoek.

Top Gear, 22.00 uur, Veronica

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veronica begint aan tumultueus 23ste seizoen Top Gear

 1. Hans

  Het nieuwe Top Gear???
  wat een slecht aftreksel van een leuke show. Dit is echt egotripperij.

    /   Reply  / 
 2. Hans

  Ja leuk was die eerste aflevering, alweer weken geleden. Wanneer komt de tweede?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>