Moors droomt van Michiel Huisman in Naar Bed Met Irene

Jan Kooijman, Katja Schuurman, André Hazes jr, Guido Weijers, Frans Bauer… allemaal komen ze langs in Naar Bed Met Irene, het nieuwe programma van Irene Moors op de late zaterdagavond van SBS 6. Toch staat er één BN’er nog hoog op haar verlanglijstje: Michiel Huisman. “Ik heb hem gevraagd, filmpje gestuurd, alles. Hij liet weten gevleid te zijn, maar is in Amerika voor opnames”, vertelt Irene in Veronica Magazine. Op de cover van het programmablad is ze in bed te zien met een kussen van Michiel. “Misschien dat ik ‘m dit Veronica Magazine ook nog stuur.”

Na De Vreemde Eend en Over Smaak Valt te Twisten is dit haar derde programma voor SBS en de presentatrice zegt te staan trappelen van ongeduld. “Ik heb ter inspiratie veel buitenlandse talkshows bekeken, vooral Engelstalige. De overeenkomst die ik wil creëren, is het brengen van anekdotes. Proberen de leukste verhalen rond de hoofdgast boven water te halen. Ellen DeGeneres is de koningin van de vermakelijke talkshow. Haar naam noemen vind ik eigenlijk al ongepast. Wat zou ik graag een vleugje van haar talent inpikken.”

Naar Bed Met Irene is live en daar heeft Irene genoeg ervaring mee, onder andere met Telekids en Life4You. “Het kan misgaan en dan staat iedereen klaar om er het zijne van te vinden. Ik ben bereid dat risico te nemen. (…) Voor SBS is het nieuw om na Hart van Nederland nog met entertainment te komen. Ik vind het stoer van ze dat ik dat tijdslot mag invullen.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Moors droomt van Michiel Huisman in Naar Bed Met Irene

  1. Niek Bergman

    Wat een heerlijk programma……..om bij in slaap te vallen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>