Rob Geus twee jaar langer bij SBS

De komende twee jaar blijft Rob Geus bij SBS te zien. Gisteren heeft hij een nieuw contract getekend, meldt Shownieuws. “Ik ben al sinds 2002 bij de club en nu blijf ik tot 2019”, vertelt de hygiëne-expert trots. “We gaan leuke dingen doen, ik krijg het druk. Vanuit dit nieuwe contract spreekt veel vertrouwen vanuit de zender, ik hoop dat te kunnen belonen met mooie kijkcijfers.”

 

Rob Geus was jarenlang te zien met De Smaakpolitie. Hij is ook te zien in Red Mijn Vakantie en maakte titels als Drekwerk en Smerige Zaken.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>