Lucille Werner brengt Mis(s) Verkiezing terug bij SBS 6

De Mis(s) Verkiezing keert terug op televisie. De schoonheidsverkiezing waarin dames met een zichtbare of onzichtbare beperking zich mogen presenteren, is volgend jaar te zien bij SBS 6. Lucille Werner heeft deze show al eens gemaakt voor de Tros, en blaast het concept nu dus nieuw leven in.

Het is niet de enige comeback die SBS 6 te melden heeft op de jaarpresentatie; Rob Geus keert terug met De Smaakpolitie. Dat programma is enige jaren van de buis verdwenen geweest. Eerder deze week werd al bekend dat Rob een nieuw 2-jarig contract heeft getekend.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Lucille Werner brengt Mis(s) Verkiezing terug bij SBS 6

 1. sus vd sanden

  waar kan ik aanmelden voor de miss verkiezing met zichtbare beperking

    /   Reply  / 
 2. Ella

  Wil graag mee doen met de miss verkiezing

    /   Reply  / 
 3. Maassen

  Waar zouden we ons in kunnen schrijven voor de miss verkiezing.

    /   Reply  / 
 4. Nellie

  Wil graag meedoen, waar kan ik me opgeven en welke leeftijd is eraan verbonden ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>