Rik van de Westelaken presenteert 5 Golden Rings

Het is nog even wachten, maar begin volgend jaar maakt Rik van de Westelaken zijn debuut bij Net 5. Op de jaarpresentatie van SBS 6 zijn de eerste beelden van Peking Express getoond, maar dat is niet het enige programma voor Rik. Hij presenteert ook de nieuwe gameshow 5 Golden Rings, één van de paradepaardjes van producent Talpa bij de afgelopen tv-beurs Mipcom.

5 Golden Rings is een fysieke spelshow dat wordt gespeeld op een reusachtige interactieve led-vloer. Spelers krijgen vijf ringen en moeten elke vraag op vijf verschillende niveaus beantwoorden. Een projectie op de vloer vormt een deel van de vraag. Spelers moeten de ringen gebruiken om het juiste antwoord te vormen, maar deze worden steeds kleiner naarmate ze verder in het spel komen. Via een speciale app kun je thuis ook meedoen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rik van de Westelaken presenteert 5 Golden Rings

  1. rihanna

    Waar vind ik de app van 5 golden rings op zender sbs6 waar kan ik het downloaden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>