Toppers van AvroTros naar SBS 6

De Toppers gaan aan de slag bij SBS 6. De onlangs aangetreden zenderbaas Remco van Leen neemt het trio mee van AvroTros naar de commerciële zender. Bij SBS 6 zijn in elk geval de concerten van de Toppers te zien, te beginnen met de kerstoptredens van komende maand. Maar er zijn ook plannen voor een reality-serie of een reisprogramma met de mannen.

Jeroen van der Boom, René Froger en Gerard Joling vertellen in RTL Boulevard dat bij de publieke omroep merkbaar minder ruimte is voor het amusement van de Toppers. Daar staat tegenover dat ze juist meer in contact willen komen met hun publiek, de merknaam De Toppers vermarkten. Bij SBS 6 wordt die gelegenheid dus geboden, al ligt er nog geen concreet format.

Overigens staat Jeroen al onder contract bij SBS 6 en maakt ook Gerard programma’s voor de zender.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>