Reisprogramma Rik van de Westelaken heet Rik Onderzoekt

Als Rik van de Westelaken afgelopen zomer zijn overstap naar Net 5 aankondigt, schermt hij meteen met een reisprogramma in zijn portefeuille. Daarvoor mag hij volgend jaar op reis. Endemol produceert de show, die luistert naar de naam Rik Onderzoekt.

Rik is overigens al op reis geweest voor Peking Express, dat binnenkort wordt uitgezonden, daarnaast presenteert hij komend jaar op SBS 6 de nieuwe spelshow 5 Golden Rings.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>