Fons van Westerloo juicht beleid nieuwe SBS-baas toe

Fons van Westerloo jubelt vandaag in zijn column in De Telegraaf over de nieuwe koers van SBS 6. Onlangs is Remco van Leen overgestapt van AvroTros naar de kwakkelende commerciële zender en dat is volgens Fons een gouden zet geweest. Fons, in het verleden zelf bestuurder bij SBS, vertelt: “Wat fijn om weer eens iets positiefs over SBS te kunnen schrijven.”

“Na jaren aanmodderen, permanente koerswijzigingen, een opeenvolging van leidinggevenden, ruzies tussen de aandeelhouders en een stroom van matig tot slecht scorende programma’s lees ik met groot genoegen over de nieuwe koers.”

Hij legt uit: “Waar SBS vooral behoefte aan heeft, is een heldere en consistente koers en een programmadirecteur die op een kistje gaat staan om zijn bedrijf naar buiten te vertegenwoordigen. Remco van Leen is die man. Hij kondigde groots aan dat SBS weer volkser moet worden. De komst van De Toppers en de terugkeer van De Smaakpolitie zijn daar voorbeelden van. ‘SBS moet nog meer een positieve zender voor de gewone man en vrouw worden’, is Van Leens credo. Woorden die me uit het hart zijn gegrepen. Ik wens hem heel veel succes.”

Zie ook:
- Nieuwe zenderbaas: SBS 6 moet weer volkser
- Toppers van AvroTros naar SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>