267 duizend kijkers kookshow Arie Boomsma

Het nieuwe Net 5-programma Kitchen Impossible is van start gegaan met 267 duizend kijkers. Dat komt neer op een marktaandeel van 4,5 procent, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek. Daarvoor is de halve finale van House Rules Holland te zien, goed voor 352 duizend kijkers en 5,4 procent marktaandeel (doelgroep 6+). Met die scores is Net 5 uitermate tevreden.

In het programma worden 8 jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking klaargestoomd om in een professionele keuken te werken. Robert Kranenborg leidt de jongeren op, Arie is er voor de morele support.

De winnaar op primetime is de nieuwe natuurserie Wild New Zealand, goed voor 1,4 miljoen kijkers op NPO1. Op zusterzender NPO2 blijft De Zaak Menten goed overeind met 908 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>