‘Mannen van Dokter Anne heerlijk om bij weg te zwijmelen’

Net 5 zet vanavond een gloednieuwe Nederlandse dramaserie in de markt: De Mannen van Dokter Anne, waarbij Noortje Herlaar de hoofdrol vertolkt. De ziekenhuisserie lijkt een echte vrouwenserie geworden. Noortje: “We zoeken absoluut niet de dramatiek op, wat bij veel series in dit genre wel gebeurt. Dit is een full on romantische comedy, met een vette knipoog; totaal niet pretentieus. Heerlijk om bij weg te zwijmelen.”

Noortje speelt dus de jonge arts Anne. Een week voordat ze in het huwelijk treedt, betrapt ze haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouders, een professor in de chirurgie en een bemoeizuchtige moeder. Daar gaat ze aan de slag op een nieuwe werkplek, met nieuwe collega’s. Zo is daar chef Marc Meijer (Benja Bruijning) en de zachtaardige gynaecoloog Sam Zwart (Matteo van der Grijn). En die brengen Anne het hoofd op hol.

Noortje in Veronica Magazine: “Benja is een beetje de Hugh Grant van ons land. Benja weet een enorme charme te combineren met een meesterlijke komische timing. Zijn deelname was voor mij meteen een reden om mee te doen. Ik vind hem een van de mooiste jonge acteurs die dit land rijk is. Samen met Matteo zijn we echt een leuk drieluik, vind ik.”

De Mannen van Dokter Anne, 21.25 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>