418 duizend kijkers Net 5-serie Mannen van Dokter Anne

De nieuwe Nederlandse dramaserie De Mannen van Dokter Anne is redelijk goed uit de startblokken gekomen. Dinsdagavond schakelen 418 duizend kijkers in voor de serie met Noortje Herlaar en Benja Bruijning. De Mannen van Dokter Anne is de best bekeken titel op deze dinsdag, met een marktaandeel van 6,8 procent (doelgroep 6+).

Meteen daarna is een registratie te zien van de Victoria’s Secret Fashion Show, er kijken 156 duizend mensen. De primeur was om 4 uur ‘s nachts, toen keken er volgens Stichting Kijkonderzoek 4.000 mensen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>