Weer klassieker terug bij SBS 6: Hart in Aktie

SBS 6 is druk bezig zijn programmering te vullen met oude bekende formats. Want na Rad van Fortuin, De Smaakpolitie en De Mis(s) Verkiezing kondigt de zender nu aan dat Hart in Aktie terugkeert. Komend voorjaar is het met een Televizier-ring onderscheiden programma terug, dit keer gepresenteerd door Airen Mylene.

De Shownieuws-presentatrice is blij met de klus, vertelt ze in Telegraaf. “Ik ben er heel trots op dat ik dit programma mag gaan maken en hiermee in de voetsporen treed van voorgangsters met zo’n grote naam. Ik kijk er naar uit om mensen blij te maken en een steentje bij te kunnen dragen.” Airen is verder bekend van Surprise Surprise, De 25 en VT Wonen: Verbouwen of Verhuizen.

Grote vraag is welke klassiekers nog meer gaan terugkeren bij SBS 6. Wie weet Over de Roooie of zelfs Domino Day?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>