Slaapshow Irene Moors niet meer live

Naar Bed Met Irene wordt niet meer live uitgezonden. Televizier weet te melden dat de slaapshow voortaan op zaterdagmiddag wordt opgenomen. Het blijkt lastig om gasten rond middernacht te strikken voor het praatprogramma, alleen de eerste twee afleveringen met Jan Kooijman en Katja Schuurman waren live. 

 

Toen Irene afgelopen zomer Naar Bed Met Irene aankondigde, keek ze juist nog zo uit naar live televisie. “Dan ben ik op mijn best. En dan niet het allerbeste van iedereen, maar het genre televisie. Ik heb laatst weer wat programma’s opgenomen, maar live ligt me beter. Ik vind het leuk als het heel eerlijk is. Dat je thuis zit te kijken en denkt: wat gaat er gebeuren? En er kan heel veel gebeuren of misgaan.”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slaapshow Irene Moors niet meer live

  1. Bunkie

    Ja heerlijk programma om bij in slaap te vallen, na vijf minuten ongeveer.

      /   Reply  / 
  2. Chantal Walen

    Alles van sbs is op haar lijf geschreven en daarvoor was het rtl logo nog op haar voorhoofd getatoeëerd. Heeft ze dat inmiddels al laten verwijderen of gaat daar een nog dikkere laag make-up over heen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>