Airen: VT Wonen Verbouwen of Verhuizen heel herkenbaar

Er mag dan een einde zijn gekomen aan House Rules Holland, Net 5 gaat gewoon door met het thema klussen op de woensdagavond. Airen Mylene maakt haar debuut op de zender met VT Wonen: Verbouwen of Verhuizen. Ze begeleidt stellen die maar niet kunnen kiezen wat ze moeten doen met hun woonsituatie.

Airen vertelt over haar rol in het AD: “Ik probeer zoveel mogelijk duidelijk te krijgen welke wensen de stellen hebben en waar ze tegenaan lopen. Hebben ze goed nagedacht over hun beslissing? Daarnaast vertegenwoordig ik ze naar de vier stylisten die we inzetten en houd ik ze op de hoogte van de ontwikkelingen. Soms merk je dat iemand een beetje overvallen wordt door alle mogelijkheden en plannen.”

De presentatrice snapt wel waarom dergelijke programma’s zo populair zijn. “Er is niets fijners dan in een huis te wonen waarin jij je helemaal senang voelt. Een huis brengt emotie met zich mee. Als je iets aan het huis wilt laten doen, dan moet je ook andere dingen aanpakken. Een woonprogramma is dan heerlijk om inspiratie op te doen. Het leuke aan dit programma is dat het zo herkenbaar is. Ook voor mijzelf.”

VT Wonen: Verbouwen of Verhuizen, 20.30 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>