SBS 6 bestelt 84 nieuwe afleveringen Rad van Fortuin

De samenwerking tussen André Hazes jr en SBS 6 is goed bevallen, want de zender bestelt nog eens 84 afleveringen van Rad van Fortuin. Dat onthult de zanger in Carlo’s TV Café. En daar blijft het niet bij. “We hebben om de tafel gezeten voor een verdere exclusieve samenwerking. We gaan mooie dingen doen.”

Rad van Fortuin is in augustus teruggekeerd op de Nederlandse televisie met succes. De eerste uitzendingen trekken zelfs tot 800 duizend kijkers, nu scoort het spelletje zo’n 400 tot 500 duizend kijkers in de vooravond van SBS 6.

Bij de nieuwe opnames gaat wel een en ander veranderen. Het muziekje dat klinkt als het rad draait, is al in volume teruggebracht. Verder verdwijnt de autocue, op verzoek van André. “Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn. Autocue lezen, dat kan ik niet.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS 6 bestelt 84 nieuwe afleveringen Rad van Fortuin

  1. Ben

    Goede zet van je Andre, om de autocue weg te doen. Bij een spelprogramma is dat ook helemaal niet nodig. De onderdelen kun je uit je hoofd leren en verder idd gewoon jezelf zijn. Helemaal top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>