SBS-gezelligheid in Irene & Rudolph vieren Kerst

In aanloop naar Kerst komt Irene Moors met haar maatje Rudolph van Veen met een degelijks live-programma in de vooravond van SBS 6. Het duo wil de kijker culinair inspireren, tegelijkertijd wordt er gezellig teruggeblikt op het afgelopen jaar met bekende gasten. “We hebben dit idee bij SBS neergelegd. De lijntjes zijn kort. Ze zeiden: ‘Ga het maar doen’”, vertelt Irene trots in Carlo’s TV Café.

Bij Irene en Rudolph komt een hele sloot SBS-gezichten langs, zoals Dennis van der Geest, Mr. Frank Visser, Lucille Werner, Roy Donders en Kees Tol. Verder biedt Fred van Leer hulp bij de laatste kledingstress, geeft Jeroen van der Boom een backstage rondleiding bij de kersttoppers in Ahoy en ontbreekt ook Piet Paulusma niet. Optredens zijn er van Frans Duijts, Sharon Doorson en O’G3ne.

Irene & Rudolph Vieren Kerst, 18.30 uur, SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS-gezelligheid in Irene & Rudolph vieren Kerst

 1. Ans zwart

  Leuke show, maar kan er misschien ook kleding geshowd worden in wat grotere maat. BV. Maat 46.

    /   Reply  / 
 2. lu

  achterlijk programma met die irene moors
  het ging goed met sbs maar nu weer terug naar af
  laat die muts lekker thuis

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>