‘Arie Boomsma presenteert Grenzeloos Verliefd’

Het Net 5-programma Grenzeloos Verliefd gaat op de schop. De reality-serie, waarin Nederlandse meisjes huis en haard verlaten om bij hun grote liefde ver weg te gaan wonen, krijgt een presentator. Volgens RTL Boulevard wordt dit Arie Boomsma, hoewel de zender dat niet bevestigt. Arie is één van de gezichten van de zender, naast Rik van de Westelaken en Daphne Bunskoek.

Grenzeloos Verliefd is al bijna tien jaar op televisie te zien. Met name de eerste seizoenen zijn erg succesvol, met uitschieters naar 800 duizend kijkers per uitzending. De makers van het programma zijn ook verantwoordelijk voor de AvroTros-hit Ik Vertrek.

Wanneer een nieuw seizoen Grenzeloos Verliefd is te zien, is niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>