Spanning loopt opnieuw op in vierde seizoen Celblok H

Isa Hoes kruipt voor een vierde seizoen in de huid van Suus Kramer, de vrouw die uit zelfbescherming haar man om probeerde te leggen, en daarvoor werd veroordeeld. Als een bang vogeltje kwam ze de penitentiaire inrichting De Banckert binnen, maar door het gevangenisleven is ze veranderd in een kille tante met een andere overlevingsstrategie: verdeel en heers, al dan niet ten koste van anderen. Bij het derde seizoen is een dikke punt gezet achter de langlopende verhaallijn, tijd voor een nieuwe start.

In de vierde reeks van de populaire dramaserie keren de dames van H2 terug, nadat hun unit in penitentiaire inrichting de Banckert eerder in vlammen opging. Freddy bouwt een leven buiten de gevangenis op terwijl Suus de rest van haar leven vastzit. Binnen de gevangenismuren lopen de spanningen op met de komst van een nieuwe directeur en nieuwe gevangenen. Eentje daarvan is de oud-directeur, met wie Suus zoveel problemen heeft gehad.

Verder is een grote rol weggelegd voor Medina Schuurman, wier karakter in het derde seizoen nog buiten de gevangenismuren opkwam voor Suus. Maar in detentie gaat het er heel anders aan toe. Daarnaast krijgt Loes Haverkort de rol van drugsverslaafde en ex-prostituee Anouk van Dam.

Isa Hoes is trots op het succes van Celblok H: “Het is heel mooi dat we weer een nieuw seizoen hebben mogen maken want ik weet hoeveel fans Celblok H heeft. Je ziet dat het programma ook online een groot succes is met een diehard fanbase, die alles nauwlettend in de gaten houdt. Zo proberen sommigen uit de oorspronkelijke serie, Wentworth, af te leiden wat er in Nederland gaat gebeuren. Kijkers omarmen Celblok H en daar zijn we heel trots op!”

Bekijk de promo:

Celblok H, 20.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spanning loopt opnieuw op in vierde seizoen Celblok H

  1. Martijn

    Laat de Nederlandse versie inmiddels de Australische scripts los?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>