Magere cijfers spelshowdebuut Rik van de Westelaken

Het debuut van Rik van de Westelaken bij SBS 6 heeft niet voor scores à la het Acht Uur Journaal gezorgd. Naar de eerste aflevering van 5 Golden Rings kijken 588 duizend mensen. SBS 6 behaalt hiermee een marktaandeel van 8,3 procent (doelgroep 6+).

NPO2 is de winnaar op primetime met De Slimste Mens, die spelshow trekt 1,5 miljoen kijkers. En ook het vlaggenschip NPO1 doet goede zaken; Het Musical Awards Gala trekt 1,1 miljoen kijkers, dramaserie Petticoat trekt 1,3 miljoen kijkers.

RTL 4 tikt bijna het miljoen aan met Bouwval Gezocht, maar Natasja Froger blijft steken op 917 duizend kijkers. Aansluitend trekt Buch Buiten de Bajes 774 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>