SBS 6 grijpt in op reality dinsdagavond

Al na een week gaan Jouw Baan Mijn Baan en Mijn Restaurant van de buis. SBS 6 zal op de reality-dinsdag vanaf morgen afleveringen van NCIS uitzenden. Dat is op zich waar de kijker aan gewend is, alleen wil de zender meer eigen programmering plaatsen. Met deze reality-programma’s zonder SBS-boegbeelden is dat niet goed gelukt; vorige week keken er 255 en 251 duizend mensen naar de series. 

 

Het veertiende seizoen van NCIS was bedoeld voor de zaterdagavonden van Net 5 en zou op 4 februari van start gaan, weet Televizier te melden. Hoe dat gat wordt opgevuld, is nog even onduidelijk.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>