Dennis van der Geest maakt reality-serie Fort Oranje

Dennis van der Geest heeft zijn tweede programma bij SBS te pakken. Naast Ninja Warrior heeft hij zijn handen vol aan Fort Oranje: Camping of Krottenwijk. In de reality-serie brengt Dennis in beeld wie de bewoners zijn van deze ogenschijnlijke familiecampings.

Het lijkt soms een vrijplaats voor de ongeveer 2.500 bewoners. Zij hebben hier veelal hun toevlucht genomen vanwege hun schulden, huisvestingsproblemen of omdat ze gewoon even niet gevonden willen worden. De bewoners hebben zeer uiteenlopende achtergronden en nationaliteiten maar allemaal zien ze Fort Oranje als de enige plek in Nederland waar ze (nog) terecht kunnen. Dit terwijl de omstandigheden daar verre van ideaal zijn, zeker voor opgroeiende kinderen. Voor het eerst werken de bewoners volop mee aan een portret van de camping. Zij richten zich tot Dennis van der Geest met hun verhaal, zodat de kijker een duidelijk beeld krijgt van het leven op Fort Oranje.

Fort Oranje is vanaf eind februari op de woensdagavond van SBS 6 te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>