Net 5 begint aan komische dramaserie Bitterzoet

Bitterzoet is vanaf vanavond te zien op Net 5. De serie is eerder al op Linda TV gelanceerd, de afleveringen zijn nu uitgebouwd tot een half uurtje. De komische dramaserie gaat over dertigers Anna, Caro en Esmée, die sinds hun studententijd zijn bevriend. Niets blijft onbesproken: daten, rimpels, seks en opvoeding komen allemaal voorbij. De hoofdrollen worden gespeeld door Anniek Pheifer, Tina de Bruin en Jennifer Hoffman.

De ambitieuze en drukke Anna is de meest serieuze van het stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- en coaching-therapieën en daar profiteert iedereen (ongewild) van mee. Anna is al jaren samen met ondernemer Kees en heeft twee dochters van 8 en 14 jaar oud. De hardwerkende Esmee is juriste, regelt alles voor iedereen en houdt van biologische happen en pure smaken. Esmee is getrouwd met Bourgondiër Pieter en is moeder van twee jongens van 9 en 11 jaar. De impulsieve Caro is single en heeft drie kinderen met een mening. Het leven van Caro bestaat uit wilde dates, experimentele vakanties en veel te veel drinken en roken. Het drukke leven houdt haar jong, want oud en vet is killing voor de datingjungle.

Bitterzoet, 21.25 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>