Geflopte Net 5-serie Doris krijgt bioscoopfilm

Opmerkelijk nieuws vanuit dramaland. De geflopte Net 5-serie Doris krijgt een tweede leven in de bioscoop. Tjitske Reidinga speelt opnieuw de hoofdrol van Doris, Will Koopman regisseert de film. Het is de bedoeling dat Doris in 2018 op het witte doek is te zien.

De Net5-serie Doris vertelt over een vrouw die door een scheiding noodgedwongen met haar puberzoon en dochter moet verhuizen van een luxe villa naar een benedenwoning in Amsterdam. De hoofdrollen in de serie waren, naast Reidinga, voor Jacob Derwig, Gijs Scholten van Aschat, Monique van de Ven, Jules Croiset en Ellen Vogel.

Doris was in 2013 te zien op Net 5. Ondanks goede kritieken keken er weinig mensen naar de serie. Het is bij één seizoen gebleven.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>