‘Pittige uitspraken’ in jubileumdocu Toppers bij SBS 6

De Toppers bestaan 12,5 jaar en dat laat hun nieuwe werkgever SBS 6 niet onopgemerkt voorbijgaan. Volgende week donderdag is een special te zien. “En niet alleen met concerten, maar ook met anekdotes en pittige uitspraken”, belooft zenderbaas Karin de Groot.

De Toppers lijkt een heel gezellige driemansformatie waarbij de leden harmonieus met elkaar omgaan. Maar volgens ex-Topper Gordon is oppertopper René een ware tiran als hij een borreltje te veel op heeft. En dat zou nogal vaak het geval zijn, vertelde hij vorig jaar in 5 Jaar Later. De Toppers zelf hebben daar nooit inhoudelijk op gereageerd. Wie weet komende donderdag bij SBS 6 wel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>