Arie Boomsma bevestigt presentatie Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd keert dit najaar terug op Net 5 met Arie Boomsma als presentator. Dat bevestigt hij aan Shownieuws, nadat begin vorige maand al dit gerucht opdook. Als Arie wordt gevraagd voor het liefdesprogramma, hoeft hij daar niet lang over na te denken. Het Net 5-boegbeeld vindt het fascinerend dat mensen alles opgeven in Nederland voor een liefde in het buitenland.

“Het mag België of Engeland zijn, maar net zo goed Australië of Oeganda. Als jij denkt: ik ga echt voor de liefde, ik geef alles op in Nederland, dan zijn we op zoek naar jou.” Arie heeft inmiddels enkele opnames achter de rug.

Zie ook:
- ‘Arie Boomsma presenteert Grenzeloos Verliefd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>