Misdaadserie Lethal Weapon in première op SBS 6

Eind jaren ’80 is het een waanzinnige hit in de bioscoop: Lethal Weapon. De film met Mel Gibson en Danny Glover vertelt het verhaal van twee agenten: eentje heeft een wapen, de andere is zelf een wapen. Ze hebben een bloedhekel aan elkaar, maar door samen te werken ontstaat er een band. De kaskraker krijgt uiteindelijk drie vervolgen. En nu is er de tv-serie, die vanavond in première gaat bij SBS 6.

In deze serie volgen we ex-marinier Martin Riggs, die in Los Angeles een nieuw begin wil maken. Hij wordt gekoppeld aan agent Roger Murtaugh, herstellende van een hartaanval. Riggs valt te scharen in de categorie ongeleid projectiel, meteen eropaf, terwijl zijn partner het liefst volgens het boekje werkt. Toch weten de twee het goed te vinden met elkaar.

Letaal Weapon is afgelopen september van start gegaan op de Amerikaanse zender Fox met redelijk succes. Wekelijks kijken er zo’n 6,5 miljoen mensen naar de misdaadserie. Een tweede seizoen is nog niet aangekondigd.

Bekijk de trailer:

Letaal Weapon, 21.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>