Xelly Cabau van Kasbergen in makeovershow Net 5

Net 5 komt met een nieuwe makeovershow in april en daarvoor is Xelly Cabau van Kasbergen gestrikt. Zij is de zus en vaste visagist van Yolanthe. Ook Patty Zomer en fashionblogger Yara Michels werken mee aan Fashiochick Make-over. Het trio helpt meiden om hun stijl terug te vinden, omdat ze volgens vrienden en familie een beetje zijn doorgeslagen in hun look. 

 

Per aflevering staat een kandidate centraal die is opgegeven door haar vrienden, familie of collega’s. Stylistes Yara en Patty horen waarom deze vrouw dringend toe is aan een nieuwe garderobe of een andere look. Na een ‘overval’ wordt de lucky lady meegenomen naar een hotel waar ze in de watten wordt gelegd. Ze wordt twee dagen lang vertroeteld door het team en ontvangt in totaal tien looks, samen met de door het team goedgekeurde items uit haar eigen garderobe. De outfit die het beste bij de kandidate past wordt voorzien van bijpassend haar en make-up door Xelly. Daarna toont de kandidate zich aan haar ‘opgevers’. Wat vinden zij van haar transformatie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>