Dennis van der Geest maakt SBS-debuut met Fort Oranje

SBS 6 begint vanavond aan de korte serie Fort Oranje: Camping of Krottenwijk. Officieel is Fort Oranje een familiecamping maar wie het terrein betreedt, komt in een hele andere wereld terecht. Dennis van der Geest gaat voor SBS op onderzoek uit. Het is zijn officiële debuut bij de zender, nadat hij in november een contract met de zender tekende.

 

Dennis loopt over de camping en ziet een voor Nederland ongekende troep en troosteloosheid. En dan te bedenken dat hier 2.500 mensen wonen, soms zelfs met opgroeiende kinderen. Zij hebben hier veelal hun toevlucht genomen vanwege hun schulden, huisvestingsproblemen of omdat ze gewoon even niet gevonden willen worden.

 

De bewoners hebben zeer uiteenlopende achtergronden en nationaliteiten maar allemaal zien ze Fort Oranje als de enige plek in Nederland waar ze (nog) terecht kunnen. Dit terwijl de omstandigheden daar verre van ideaal zijn, zeker voor opgroeiende kinderen.

 

Fort Oranje, 21.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dennis van der Geest maakt SBS-debuut met Fort Oranje

  1. Peerke

    Danny Ghosen heeft dit ook al eens gedaan in 2016

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>