Richard Groenendijk teamcaptain in SBS’ Wat Vindt Nederland

Volgende week maakt Winston Gerschtanowitz zijn debuut bij SBS 6 met de spelshow Wat Vindt Nederland. En de zender maakt nu bekend dat Richard Groenendijk en Jörgen Raymann zijn aangetrokken als sidekicks. Sandra Schuurhof keert terug als sidekick, zoals zij dat ook al heeft gedaan in de eerste seizoenen met Jack Spijkerman.

Winston heeft in januari zijn transfer aangekondigd. Naast Wat Vindt Nederland maakt hij ook de dierenspelshow Mensenkennis.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>