André Hazes stopt met Rad van Fortuin

André Hazes jr. keert niet terug als presentator van Rad van Fortuin. De nieuwbakken presentator heeft 200 afleveringen opgenomen en vindt het daarmee mooi geweest. Wel wil hij televisie blijven maken, daarvoor is hij in gesprek met John de Mol over nieuwe formats. Hazes staat exclusief onder contract bij SBS 6. 

 

Het Rad van Fortuin is voor SBS 6 een leuk succes, met dagelijks zo’n 500 duizend kijkers recht tegenover het Acht Uur Journaal en Goede Tijden Slechte Tijden. Onduidelijk is of SBS 6 wel doorgaat met het spelletje. Voor de rol van presentator is toentertijd door velen auditie gedaan, waaronder Tim Douwsma.

Zie ook:
André Hazes jr voelt zich thuis bij Rad van Fortuin
André Hazes Jr presenteert Rad van Fortuin

1 Reacties // Reageer

One thought on “André Hazes stopt met Rad van Fortuin

  1. Vinn

    Zal Winston het gaan doen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>