Airen Mylene: Hart in Aktie leeft nog steeds enorm

Hart in Aktie is één van de grondleggers van het genre hulp-televisie zoals we het nu kennen. Na een afwezigheid van vijf jaar keert het format nu terug bij SBS 6, dit keer met Airen Mylene ls presentatrice. De eerste aflevering moet concurreren met de uitslagenavond van de verkiezingen. “Ik snap dat mensen dat spannend vinden, en de tv speciaal dáár voor aanzetten. Maar tussen 20.30 en 21.30 uur is de uitslag niet bekend, dus zie alsjeblieft Hart in Aktie als welkome afwisseling.”

 

Airen is de vierde presentatrice van het met een Televizier-ring bekroonde programma, na Wendy van Dijk, Natasja Froger en Leontine Borsato. Ze heeft niet met de dames gebeld op voorhand om advies te vragen. “Ik zou het nu – we zitten halverwege de opnames – wel nuttig vinden om ervaringen met ze uit te wisselen. Ik wil weten hoe zij het beleefden. Het is voor mij het meest intense programma dat ik ooit heb gedaan”, vertelt ze aan het AD.

 

En aan Televizier: “Ik raak vrij snel geëmotioneerd, dus ik moet regelmatig tegen mijn tranen vechten. Maar het is niet zo dat je mij voortdurend ziet huilen hoor, het draait toch echt om de mensen.”

 

SBS 6 heeft dit seizoen meerdere tv-klassiekers opnieuw geïntroduceerd, met wisselend succes. Airen heeft er vertrouwen in. “Wat ik merk, is hoezeer Hart in Aktie nog leeft. Het feit dat ik zo veel voor elkaar krijg, bewijst dat mensen het programma nog steeds een warm hart toedragen. Het is zelfs een paar keer gebeurd dat mensen begonnen te huilen als ik vertelde dat ik van Hart in Aktie ben. Heel onwerkelijk.

 

Hart in Aktie, 20.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>