Dennis van der Geest op reis met hoogbejaarden

SBS 6 komt in mei met het nieuwe programma De Wereld Rond met 80-jarigen. En daarvoor is Dennis van der Geest op het vliegtuig gestapt met acht hoogbejaarden. Allemaal staan ze nog volop in het leven, toch zijn de meesten nooit in het buitenland geweest. Volgens SBS 6 wordt het een feel good-programma.

Elke hoogbejaarde heeft een ultieme droom die alleen maar kan uitkomen in het buitenland. Zo wil de een dolgraag een huskytocht meemaken en de ander een helikoptervlucht over een jungle. De wereldreis doet daarom bijna alle continenten aan, waarbij er tussenstops worden gemaakt in acht verschillende landen. In elke aflevering komt één droom uit, waarbij in elk land uiteraard ook de toeristische trekpleisters worden bezocht. Gaandeweg ontdekt Dennis dat zaken die voor de meesten normaal zijn, dat voor de ouderen absoluut niet zijn.

Dennis: “In het dagelijks leven komen deze mensen vaak niet veel verder dan de supermarkt in hun dorp. Nu maken ze een reis rond de wereld waar menig avontuurlijke twintiger jaloers op zou zijn. Het was fantastisch om met hen de wereld over te mogen gaan! Alsof ze elkaar al jaren kennen leven ze met elkaar mee, en beleven ze met elkaar hoe ieders droom werkelijkheid wordt.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>